logo H2Ogames.es
Idioma EspañolIdioma CatalàFrançais English
Costa Brava H2Ogames
Mvl 622 833 557 - Platja de L'estartit 17258 (GIRONA)

Entrada individual per a 1 hora.

Entrada Circuito acuático H2Ogames Entrada individual per a 1 hora:   P.V.P. 12€ (IVA inclòs)

Entrada individual per a tot el dia.

Entrada Circuito acuático H2Ogames Entrada individual per a tot el dia:   P.V.P. 25€ (IVA inclòs)

¡Entrades anticipades!

Es fan reserves d'entrades anticipades a grups de min. 10 persones per correu: contactah2ogames@gmail.com , per telèfon 622 833 557 o mitjançant el formulari.

Per a la compra d'entrades individuals dirigir-se directament a la caseta de venda de
entrades situada a la mateixa platja de L'Estartit - Girona.
Powered byEMF Online Form Builder

¡Atenció!

És obligatori per a tota persona que accedeixi a H2Ogames, l'estricte compliment de les normes de seguretat que regulen aquest circuit d'oci, que figuren en el panell de normes i les que estableixen la Generalitat de Catalunya per a aquestes activitats.


H2Ogames no admetrà entrades en mal estat o amb indicis de falsificació i només seran vàlides les adquirides en punts de venda autoritzats.


Serà obligatori obeir les ordres dels monitors / socorristes de H2Ogames; en cas contrari, es pot portar a l'expulsió de les instal·lacions, sense dret a la devolució de l'import de l'entrada.


No es permet l'entrada a: persones que no sàpiguen nedar, a menors de 6 anys i alçada inferior a 1,10m.


Els menors entre 6 i 9 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult (màxim 4 menors per adult) que es responsabilitzarà d'ells i el qual haurà d'adquirir la seva pròpia entrada i signar el document de responsabilitat.


H2Ogames no es responsabilitza de possibles lesions ocasionades per la caiguda a l'aigua dins el recinte del circuit o pel mal ús de les instal·lacions.


L'empresa no es fa responsable del tancament total o parcial de les instal·lacions per motius meteorològics, de manteniment o qualsevol causa col·lateral a l'empresa.© Copyright 2015. H2Ogames® és una marca registrada | Inflables dins del mar. Tots els drets reservats | Web Design/Creat per: WebValDesign©
Fem servir cookies pròpies i de tercers que entre altres coses recullen dades sobre els seus hàbits de navegació per mostrar publicitat personalitzada i realitzar anàlisis d'ús del nostre lloc.
Si continua navegant considerem que accepta el seu ús. OK Més informació | I més